Bekijk onze diensten

We hebben de kennis om onze klanten te helpen effectiever en efficiënter te worden. Of u nu op zoek bent naar ervaren managers, tussenpersonen, projectmanagement of mentorschap, u bent bij ons aan het juiste adres.

Business Strategy

We worden ingehuurd door verschillende bedrijven voor diverse activiteiten. Of het nu gaat om brainstormen met betrekking tot nieuwe bedrijfsmodellen, het beheren van een afdeling of het oplossen van een probleem met derden. We zijn veelzijdig en nemen dit soms moeilijke werk uit handen. Heeft u werk dat u graag gaat uitbesteden? Dan staan wij voor u klaar!

IT Projects & Management

Onze IT-medewerkers hebben jarenlange ervaring met zeer complexe IT-projecten. Het beheer van deze projecten vereist uitgebreide kennis. Binnen afgesproken budget en tijdsbesteding is de levering van IT-projecten ons handelsmerk. Wij houden de regie voor u in handen en zorgen ervoor dat de leverancier de gemaakte afspraken nakomt. Dit alles samen met u als klant.

Mentorship

Hoe vaak heeft u niet dat u wilt sparren of zaken bespreken met iemand die een frisse blik op uw problemen heeft? Elke leidende ondernemer, Marc Zuckerberg, Warren Buffet, Bill Gates, ze maken allemaal gebruik van mentoren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel managers en leidinggevenden in Nederland ook steeds meer gebruik maken van mentoren. Vraagt ​​u zich af wat de toegevoegde waarde is van een dergelijke mentor / coach? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Intermediate

Komt het wel eens voor dat u iemand zoekt maar niet weet waar u de betreffende persoon kunt vinden? Of het nu gaat om ondersteuning op een specifiek gebied of wanneer u op zoek bent naar een belegger, u belt en wij gaan in ons uitgebreide netwerk aan de slag om de juiste persoon voor u te vinden. 

Professioneel spreker

Omdat we op een breed terrein actief zijn, worden we regelmatig als gastspreker en motivator ingezet om voor medewerkers of klanten een inspirerende lezing te houden. We weten het publiek te enthousiasmeren en te betrekken bij wat er speelt in de organisatie. Door veel te werken met praktische voorbeelden zijn de lezingen van het begin tot het einde erg spannend en inspirerend. 

 

Meer dan 20 jaar ervaring

Leiders en managers ervaren het als een voorrecht om op deze manier te worden geleid. Wij zijn in staat verbindingen te leggen in binnen- en buitenland, die als zeer waardevol worden ervaren.

 

Share This