Meer dan 20 jaar ervaring

Leiders en managers ervaren het als een voorrecht om op deze manier te worden geleid. Wij zijn in staat verbindingen te leggen in binnen- en buitenland, die als zeer waardevol worden ervaren.

Resultaat gericht 

Wij zijn verantwoordelijk geweest voor een aantal projecten op wereldniveau waarbij het resultaat voor de opdrachtgever van essentieel belang was. Wij hebben samen met de opdrachtgever op voorhand duidelijke kaders van het project gedefinieerd en vastgesteld. Vanaf dat moment heeft de opdrachtgever (op eigen verzoek) zich minimaal bemoeit met de uitvoering. Wij kregen 2 jaar om het project te realiseren door een duidelijke heldere structuur te volgen en de juiste mensen te selecteren hebben we dit ondertussen wereldberoemde project binnen 1 jaar weten te realiseren.

Implementatie van ERP

Wij zijn meerdere keren projectleider geweest bij het succesvol implementeren van ERP-pakketten. Bij al deze projecten waren we medeverantwoordelijk voor de looptijd en budgetten. Al deze projecten hebben we binnen gestelde tijdslimiet opgeleverd. Klanttevredenheid is voor ons een heel belangrijk item. Implementaties dienen zorgvuldig voorbereid te worden dit voorkomt problemen tijdens de implementatie van een ERP-pakket. Het is dan ook niet voor niets dat we nog steeds gevraagd worden om dit soort projecten te begeleiden.

Software bedrijf

Door een frisse blik te hebben op organisatieprocessen en administratieve organisatie hebben we een procesverbetering doorgevoerd die gelijk een resultaatverbetering tot gevolg heeft gehad. Hierdoor is het bedrijf veel efficiënter gaan werken en is het gehele proces vereenvoudigd in uitvoering.  Dit is merkbaar door de hele organisatie.

Productie bedrijf

Voor een multinational hebben we de invoering van hun bedrijfsautomatisering begeleid en door een heldere en gedegen aanpak hebben we dit project ruim binnen de gestelde tijd en budget op kunnen leveren. Voordeel voor de klant, weinig oponthoud en een grote besparing door efficiënter gebruik van hun productiemiddelen.

Medische sector

We hebben jarenlange IT- en organisatie-ervaring in de medische sector. Onze ervaring in de medische sector is erg breed. We zijn bij meerdere instanties betrokken geweest bij het uitrollen van hun IT-omgeving en daardoor ook ruime organisatorische ervaring waar ook u uw voordeel mee kan doen. Wij adviseren helder en maken duidelijke afgebakende afspraken.

Share This